Daniel 19 år!!!

Ja som ni kan se av dagens rubrik så har vi firat fördelsedag här i huset. Min älskade son fyllde 19 år igår och det blev en riktigt trevlig dag. Jag hoppas att även han är nöjd. Detta är första året någonsin som han tyvärr inte ville önska sig något i present utan han hävdade istället bestämt att det minsann inte behövdes något. Fast som mamma lyssnar man ju inte på det örat, inte den här mamman i a f. För jag är övertygad om att alla är barn innerst inne och vem gillar inte att få presenter? Så hans protester hade ingen som helst effekt. Fast jag måste erkänna att det var svårt att hitta på något att ge honom. Har märkt de sista 2-3 åren att det finns saker som jag kan ge ungarna som är av sådant slag att det är jag som anser att det är något de behöver eller har användning för, sedan finns det andra saker som är roligare att få men som inte är lika "nyttiga". Ta som ett exempel Daniel, han skulle behöva en ny skärm till sin dator för den gamla är verkligen inte bra men jag vill hellre ge honom en ny mobiltelefon eftersom han inte använder sin gamla längre och för att jag vill kunna nå honom när han inte är hemma. Har blivit väldigt frustrerad massor av gånger pga att jag inte kan nå honom. Men så är det också så att den mobil han har egentligen inte är sönder, utan det är så att den behöver ett nytt batteri, annars är det inget större fel på den mer än att det är ganska gammal modell utan finesser. Så eftersom han fyllde år så tänkte praktiska mamman att då ger vi honom en ny mobil med kamera, mp3 osv så kanske jag kan få tag i pojken när jag behöver. Men så vände jag på argumentet och tänkte "är det här något Daniel skulle bli glad över att få?" eller gör det mest mig glad? Han skulle säkert bli gladare över att få en ny skärm eftersom datorn tillhör ett av hans största fritidsintresse. Ett moraliskt dilemma!!
 
Ska ut med mina hundar nu, strax tillbaka…….
 

 
Vilken härlig morgon! Var tvungen att gå en extra runda för att bara njuta, men det hade inte mina "killar" något emot såklart. Ska med bussen vid 11-tiden så jag funderar på att ta med mig unghunden till stan för lite social träning. Han behöver det, har varit slarvig och väntat lite väl länge med att socialisera honom med vissa situationer. Så det är hög tid att göra det. Håller tummarna för att det ska gå bra, men han är så lugn och cool i sig själv så det ska säkert ordna sig.
 
På återseende!
 
 
Annonser
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Daniel 19 år!!!

 1. Unknown skriver:

  När du i morgon kliver upp ett litet ägg du får av påskharen /Pale. tanken e större än gåvan… GLAD PÅSK.

 2. Doris skriver:

  Grattis i efterskott! Ja ,det kan ju vara problem att hitta på presenter åt sina barn, ibland är jag helt enkelt så "andlös" att jag ger dem bara en peng tills att köpa något för, men det är ju mycket roligare att få en överraskning ;)!
  Tittade bara in för att önska dig och de dina en riktigt GLAD PÅSK!
  Kramar,
             Doris

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s