Windows Live Spaces

Så har man då moderniserat sin Spaces-sida med Windows Live, vilket var passande eftersom jag sedan ganska lång tid tillbaka har använt Windows Live Messenger samt häromdagen även börjat använda Windows Live Mail istället för min gamla Hotmail. Messenger versionen är jag väldigt nöjd med, särskilt funktionen som gör att man kan skicka snabbmeddelanden till vänner som är offline, vilka de sedan får så fort de loggar in på sin mail-account. Toppenbra funktion!! Hatar nämligen att skicka e-post istället när det bara är något "litet" jag vill säga.
 
Här i Skåne har vi så äntligen fått lite regn!! I förrgår kväll kom det ett ganska rejält åskväder med blixtar och störtregn. Det drog iofs över ganska kvickt eftersom det blåste hårt då men det regn som föll då blötte upp det snustorra toppskiktet av jorden så att efterkommande regn kan tränga ner i jorden istället för att flyta ovanpå den torra skorpan. Enligt väderprognoserna för resten av veckan ser det ut som om vi kan få ytterligare några fler regnskurar.
 
Var ute med hundarna ganska sent igår kväll eftersom det var så svalt och skönt då och de behövde få sträcka på sina ben lite, dvs vara lösa och leka. En bit ifrån vårt hyreshus ligger en fotbollsplan av grus som används under den gräsfria säsongen, vilket alltså innebär att ingen är där under sommaren och sköter ytorna. Då uppstår det med tiden lite hål här och var samt att hela planen lutar svagt åt ena hållets långsida. Då det regnar samlas det en hel del vatten där, blir nästan en liten sjö samt flera stora vattenpölar, till Whiskeys stora förtjusning! Den här hunden älskar helt enkelt att bada, vilket han också gör så fort han får chansen. Så även igår kväll alltså, efter en stunds lek och pinnkastande med båda hundarna beger de sig mot vattnet. Nixon går dit för att släcka törsten, vilket han gärna gör stående ute i vattnet, men han blöter inte ner sig mer än så. Det gör däremot Whiskey mer än gärna. Han lufsar rakt ut i vattnets djupaste del där han handlöst kastar sig ner i liggande ställning för att sedan dricka av vattnet. Han byter sedan ställning några gånger, som för att bli riktigt genomvåt och sedan blir han liggande. Det krävs en hel del lockande och pockande innan han ger sig iväg från sitt älskade vatten. Han är verkligen en syn för gudarna!! En riktig clown!!
 
 
Annonser
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s